Surfing i Second Life og det virkelige liv

speedmaster_bing_100x100Under et besøg i Australien, blev jeg selvfølgelig lokket ud og surfe. Altså ikke windsurfe, men den slags surfing man kun kan, uden sejl, når bølgerne er store nok.
Jeg fik stukket et surfboard i hånden, og fastgjorde den line der forhindre at man mister surfboarded, til anklen.
Eneste instruktion jeg fik : "hvis du bliver fanget inde i en bølge, så lad være med af kæmpe imod."
Glad gik jeg sammen med de vante surfere ud i bølgerne.
Det gik godt til jeg mødte den første store bølge, og jeg fik min første surf lektion af moder natur.

Tilbage til start
Jeg havde nemlig ikke afluret at man skulle stikke spidsen af surfboarded, ned i vandet og ind i bølgen. Så menes jeg krampagtigt holdt fast i boarded, blev jeg, og surfboard, smidt tilbage ind til strandbreden.

Efter at have gnedet sviende saltvand ud af øjnene, og spyttet en del Stillehavs vand ud, prøvede jeg igen. Denne gang med bedre held. Jeg nåede ud til de andre og sad på boarded, og ventede på den rigtige bølge. Efter at have prøvet flere gange lykkedes det mig faktisk at stå op, i indtil flere (mili)sekunder!

Fanget under vand
Jeg nådede selvfølgelig at blive fanget inde i en bølge, og da jeg havde været der inde i et stykke tid, syntes mine lunger det var på tide at komme op til overfladen. Men måtte konstaterer at have åbne øjne i en brydende bølge, svare til at kigge igennem sæbeskum. Blændet, tog jeg nogle kraftige svømmetag, bare for at få en håndfuld sand i den ene hånd.
Jeg svømmede den forkerte vej! Efter en evighed, slap bølgen mig heldigvis endelig og jeg overlevede.

Da jeg et par timer senere snakkede jeg med livredderen, mente han forøvrigt at jeg havde været under vand i kun ca. 30 sekunder, en observation jeg stadig ikke er helt enig med ham i!

WickedV Carver Second Life Surfing at Tsunami (27 Jan 09) (2:02)

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.