SL presentation tool: Slide Wheel

slide_wheel_presenting_toolSlide Wheel. Alle dias i din præsentation vises i et stort hjul i luften.

Når du ønsker at vise et bestemt dias, roterer hele hjulet, og det aktuelle dias hopper i forgrunden. Peter R. Bloomfield, PhD student, University of the West of Scotland: "Jeg vil uploade en video af det snart, men for nu, her er et skærmbillede", som hermed er vidrebragt.

Slide Wheel er en ny og spændende måde at præsentere et diasshow af billeder inworld. Små versioner af alle dias i din præsentation er vist i et hjul. Det aktuelle dias vises på forsiden i fuld størrelse.

Du kan bruge den medfølgende HUD til at gå gennem din præsentation billed for billed, eller du kan klikke på bestemte dias for at springe direkte til dem.

Fordelen ved denne præsentation metode er, at alle dias er allerede indlæst, når præsentationen starter. Dette betyder at du ikke behøver at vente på hver teksturen, når du viser et nyt dias.

Frigivet og open source, under GNU GPL v3. Bemærk, at det er dybest set kun en prototype lige nu, så koden er ikke perfekt! Peter håber at frigive en opdateret version med mere effektiv kode.

Indeholder:

  • Demo dias at få dig i gang
  • Instruktions notecard
  • HUD kontrolenhed

Peter tilføjer "Du kan få den gratis på XStreetSL SL presentation tool - Slide Wheel. Jeg udgiver den som open source. kontakt mig hvis du har spørgsmål, eller hvis du finder nogen fejl."

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.