mirror_world_dk_second_life_2014_fyr_trappe_seng_740x154.jpg

Drax Files: World Makers

Drax files

"Drax Files: World Makers" er en række korte portrætter af kreative folk, der bag deres avatar, bærer den virtuelle verden Second Life frem med deres lidenskab og vedholdenhed.

Videoerne indeholder mixed reality interviews med emner fra hele verden som danner grundlag for personlige portrætter af menneskene bag avataren. Feks. designere, spil-designere, rollespillere, mode aficionados, musikere, kunstnere og aktivister. For disse dedikerede virtuelle indbyggere er deres avatar er ikke bare en adskilt pixeleret enhed, men en ægte forlængelse af sig selv, som de navigere, med i det digitale rum.

Showet vil blande virkelige optagelser og Skype interviews samt machinima optaget i Second Life og præsenterer en række content creators, folk der skaber virtuelle ting.
Fra selvlærte hobbyfolk til dedikerede professionelle fra alle samfundslag, fra hele verden, på tværs af køn, etnisk og aldersskel.

Second Life er udelukkende lavet og næret af dens beboere - som kun er begrænset af deres fantasi.

Inden du springer videre til "World makers" serien, så kan du lige se Draxtor Despres fortælle om sig selv, og hvad Seceond Life betyder for ham:


What Second Life means to me - Draxtor Despres

Se menneskerne bag avataren, i "World makers" afsnittene, der alle er ca. 5 min. lange.


World makers

Hør også "The Drax files radio hour" der er en ugentlig podcast. Der sendes hver fredag, uden tilladelse, fra en kvist eller andet sted i Berlin om metaverse i almindelighed, og Second Life i særdeleshed.

Copyright © 2008 - 2018 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.