Gensyn med New Babbage 6 år senere

Nwe Babbag 6 år efterLoki Eliot: Tilbage i 2008 lavede jeg en video, der viste hvad beboerne i steampunk byen New Babbage havde kreeret . Den blev bragt på webstedet Boing Boing og gik næsten viralt .. Videoen fik dengang flere visninger, end alle de andre videoer jeg havde lavet før, tilsammen. Den sidste kommentar på videoen i 2008 var: "Pokkers ... Jeg var sikker på at investorerne havde trukket stikket på Second Life forlængst. "

Selvom frameraten driller lidt, så har Loki Eliot lavet en imponerende machinima, ikke mindst med at genfinde de oprindelige locations.

Loki fortsætter: Så her er vi næsten 6 år senere og Second Life har endnu ikke sit "stik trukket ".
I stedet er New Babbage blevet udvidet og er vokset . Nogle steder er forblevet uændret, nogle steder er forsvundet, og nogle steder er blevet opgraderet , ligesom en IRL by.

Loki: Jeg genså den gamle video og forsøgte at filme "side ved side" sammenligning for at vise, hvad der er ændret i New Babbage og hvad har ikke ændret sig , fordi det er muligt at mange ikke klar over, hvor organisk og stadigt skiftende Second Life er .
Selvom bygningerne i New Babbage nu er meget mere større, er SL viewerens ydeevne ikke var meget anderledes . Indrømmet, jeg har en højere skærmopløsning nu, men jeg har også en meget mere kraftfuld Mac Computer pakket med 4 gange så meget video RAM.
Nogle siger, at det skyldes forældet Firestorm/Phoenix understøttelse af OpenGL for macs, som får Second Life Vieweren til at stå i skyggen af lignende applikationer. Den smoggede stemning synes at være forsvundet sammen med de skyer, der plejede at være på himlen, og windlight indstillinger er en smulle buggy siden Advanced Lighting blev indført.
Men communitiet er der stadig. Stadig stærk og stadig travlt med at skabe og udforske den industrielle historie og steampunk , og det er stadig fantastisk!, Slutter Loki.

Jeg tilføjer at alt man ser i machinima'en er lavet af brugerne, både dengang, og nu.
Man kan følge Loki Eliot på hans side Loki - Digital Mischief Maker, men se nu machinima'en først!

Return to New Babbage - A Steampunk City from Loki Eliot on Vimeo.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.