Support grupper i Second Life - Ed Clarity Report

Jag skal ikke kunne sige fagligt for eller imod virtuelle støttegrupper eller behandling af en fremmed avatar. Man bør selvfølgelig altid søge egen læge, i det virkelige liv. Deltagelse sker helt på eget ansvar.

Men jeg forundres stadig over mangfoldigheden i Second Life, og deler gerne ud.

Ed Clarity fortæller i videoen:

Der er nogle fantastiske støtte grupper i og omkring Second Life. Og her til morgen gav jeg mig tid til at tage et kig på en depressions- og en angst-støttegruppe, der finder sted i eftermiddag på to Sims.

En Depression støttegruppe møde bliver afholdt på Centrering Place sim, og drives af Industria Dowler. For at deltage, bedes du give besked til Industria forud for begivenheden, for at deltage får du brug for at være et gruppemedlem. Dette hjælper også med at vide, hvem der vil deltage i begivenheden osv. ..

I den modsatte ende af Second Life verdenskortet, bliver der afholdt en Angst støttegruppe, for personer der lider af angst i det virkelige liv (IRL),. Her kan man mødes med andre ligesindede. Denne begivenhed er ikke en gruppe begivenhed, og vil finde sted på supportforhealing sim, og vare i omkring 1 time.

 

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.