Indagatricis - Virtual World Travelers: Black Spot

black-spotIndagatricis - Virtual World Travelers blog har været stille længe. Men nu kom der endelig en ny historie. De skriver selv:

Indagatricis: Virtual World Travelers, "We're telling your stories, trust us."

De lader sig inspirerer til at skrive historier af de inworld Second Life steder de besøger. Denne gang om stedet "Black spot" som næsten er taget lige ud af en "Pirates of the Caribbean" film.
Billeder og historie på linket længere nede.

"Velkommen til vores digitale rejsetaske
Vi er nysgerrige sjæle, fortryllet af Muse, af den enorme rigdom af Second Life og andre virtuelle verdener leverer. Vi er inspireret af den fantasi fra dem, som former vores virtuelle eksistens, og vi har indsamlet historier om vores eventyr. Nu ønsker vi at dele dem med dig.

Dette er vores rejselog, vores digitale rejsetaske. Den er pakket med vignetter af steder, vi har opdaget, de portrætter, der har fyldt vores kameralinse og de billeder, der har fyldt vores sind. Læs vores historier, og derefter rejs til stederne og lave dine egne historier - deltag i vores rejse."

Flotte billeder af interessante steder i Second Life, inklusive slurl's, og ikke mindst historier inspireret af stederne findes på Indagatricis: Virtual World Travelers

"We're telling your stories, trust us."
Det gør i, og det gør jeg. mere på Indagatricis: Virtual World Travelers

(Billed: Indagatricis: Virtual World Travelers)

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.