Sådan kom første Verdenskrig til Second Life

first-world-war.poetry-simulationHistoren bag First World War Poetry Digital Archive projektet.
"First World War Poetry Digital Archive og the Learning Technologies Group på University of på University of Oxford har arbejdet sammen om et spændende nyt projekt i den 3D virtuelle verden Second Life.
Dette projekt er et modelleret 3D miljø til at simulere områder af Vestfronten (1914-18). Der er digitaliseret materiale fra de store digtere fra Første Verdenskrig (som poesi manuskripter, breve og dagbøger), af bl.a. Wilfred Owen, Isaac Rosenberg og Vera Brittain. Disse materialer er blevet suppleret med ny fortolket indhold og en vifte af interaktive værktøjer og tutorials, streaming video og audio effekter.", skrev Mirror World om projektet i Første verdenskrig poesi simulation

Her får du skaberen Chris Stephens historie bag et vellykket og godt projekt, der fik megen omtale og en dedikeret TV udsendelse.

 

Chris Stephens skriver på sin blog: "Noget, der ofte glemmes i Second Life er, at alt indhold er genereret af dens residents (brugere). Linden Labs leverede både en platform og værktøjer, så folk kan bygge.
Bortset fra et lille bibliotek af de grundlæggende elementer (prims), er hver eneste bygning, hvert træ, hvert bord, hver stol, hver møtrik, bolt eller fly blevet lavet af en resident, der har sandsynligvis betalt abonnement for at arbejde på platformen, og igen betalt for at uploade alle billeder, der anvendes i objekternes opbygning."

"I september i år fik jeg chancen for at skabe et lille projekt i Second Life med støtte fra First World War Poetry Digital Archive. Jeg ville få en hel region til rådighed, til at fremhæve og genskabe materialer fra arkivet."

"I den første måned havde vi over 1500 besøgende, med et gennemsnitligt besøg varende omkring 90 minutter. Folk var der ikke kun at besøge: de blev for at udforske, og mange vendte tilbage flere gange."

Udover at blive nævnt på diverse hjemmesider og blogs, bragte Treet TV en hel udsendelse om projektet:

Treet TV video linket virker ikke længere: http%3A//api.treet.tv/ttvplayer/api%3Fop%3Dpcfg%26v%3Ddw_064_10nov09
Video nedenfor er en anden video optagelse, der demonstrerer projektet:

Læs Chris Stephens beretning på "Advent Calendar - Bringing The First World War To Second Life" (http://www.intute.ac.uk/blog/2009/12/21/advent-calendar-sl)

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.