Second Life tredje parts viewere

Officielle Second life third party viewers - tpvSecond Life Viewere, og tredje-parts Viewer Liste

Den 31. marts, 2010, annoncerede M Linden en opdateret Second Life Terms of Service (TOS), der sættes i kraft for tredje parts Viewere (TPV) i dag Fredag, 30 April.

En af de mest populære, og den mest omdiskuteredeTPV, fjernede nogle funktioner, og Emerald kom endelige med på listen.

Linden Lab skriver på deres officielle blog Enforcing the New Third-Party Viewer Policy:
"Vi har indarbejdet vores nye politik for tredje-part Viewers i den opdaterede TOS. Denne politik regulerer adgangen til Second Life og vores tekniske platform, der understøtter Second Life af en hver tredje parts Viewer, det vil sige enhver tredjeparts software klient, uanset dens kilde kode, der logger ind i vores servere.
Dette omfatter software til visning af Second Life, alle chat-klienter, hjælpeprogrammer, bots, og proxies samt applikationer, der muligvis ikke er opført i vores tredje-part Viewer Directory.
Denne politik lægger ikke nogen restriktion på ændring eller anvendelse af vores Viewer kildekode, vi stiller til rådighed under GPL.
Politikken opstiller derimod krav for tilslutning til Second Life-tjenesterne ved hjælp en Tredje-part Viewer, uanset Viewer hvilken kildekode der anvendes, og for at kunne komme på vores tredje-parts Viewer liste.
Fra i dag vil vi begynde at håndhæve den nye politik om tredjeparts Viewere. De skridt, vi vil tage, kan omfatte blokering disse, der ikke overholder de nye betingelser for adgang til Second Life.

Vi ved, at der er mange kompatible Viewere i brug - ud over de syv, der i øjeblikket er opført på den tredje-part Viewer Directory - og vi vil ikke afbryde deres adgang til Second Life. Den tredje-part Viewer Directory er det bedste sted at finde ud af, om udvikleren af seerne, som du bruger, har selv bekræftet, at softwaren er i overensstemmelse med den nye politik.
Vi håber, at dette skridt vil give en sikrere og mere sikkert Second Life miljø for alle residents.

Og hvis du endnu ikke har prøvet Second Life Viewer 2, den officielle Second Life Viewer, så vi opfordrer dig til at prøve den, nu opdateret med større ydeevne og stabilitet ekstraudstyr."

Se den Officielle Liste over Second Life tredje parts Viewere.
Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.