Virtual Worlds London

mark_kingdon_ceoM Linden (CEO), Linden Lab, vil være åbningtaler ved dette års Virtual Worlds London (VWL) som afholdes i disse dage, under overskriften "The future of media and communication".
Arrangementet er den førende Europæiske begivenhed for for erhverv som søger at forstå, og udvide, deres forretningsstrategier i virtuelle verdener.

M Linden  meddeler at Linden Lab vil være kraftig repræsenteret dette år, og fortsætter "Arrangementet ser ud til at blive et fascinerende og produktivt indblik på fremtiden for virtuelle verdener, specielt hvordan erhverv kan drage nytte af at have virtuel tilstedeværelse".
Som en af dette års keynote talere, vil M Linden fortælle om Linden labs mål vedrørende forbedring af stabilitet, yderligere tilpasning af platformen for deres kernebrugere, og forbedre oplevelsen for nye brugere.

"Second Life bliver mere og mere en global oplevelse, og størstedelen af brugere kommer uden for USA". M Linden fortsætter, "vi gør alt hvad vi kan for at støtte og opmuntre denne vækst", med henvisning til offentligørelsen af plannerne om  det igangværende arbejde, med at oversætte Second Life programmet til 10 sprog.

Virtual Worlds London vil der desuden være keynote talere, fra bla. Intel Corp., Samsung Electronics og google.


Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.