Tredje parts programmer og gyngende bryster

kavalergangDa Linden Lab i sin tid lagde kilde koden til vieweren (Second Life programmet) ud som Open source, havde de nok ikke lige bryster i tankerne.
At koden blev offentlig tilgængelig gjorde det muligt at lave OpenSim og køre Opensim, på din egen Windows PC, og bragte nye viewere til verden.
Det fleste laver disse alternative viewere for at forbedre programmet, eller tilføje nye funktioner.
Men som alle andre steder findes der også dem der har andre hensigter, og tilføjede kode som feks. ulovligt kan kopierer andres ting, eller stjæle folks brugernavn og adgangskode.

For at vise deres utilfredshed mod ulovlig kopiering, og som modreaktion, oprettede content creator'ene (dem der laver virtuelle vare) gruppen step up.
Nu vil Linden Lab til at rydde op i viewer forvirringen, og beder brugerne om inputs på Third Party Viewer Policy. Balancegangen bliver at forhinde misbrug, men samtidigt gøre det muligt for tredje parts viewere at tilslutte sig Second Life.

Da de fleste viewere bygger på Linden Labs kode, tilbyder de, lige nu, ikke meget nyt. Danske Doctor Asp har prøvekørt, og anmeldt, nogle stykker på sin blog Second Life viewere

Bloggeren Crap Mariner lavede denne videokommentar til Emerald viewer'ens mulighed, for at visse gyngende bryster:

Bemærk: Videoen er lagt på Youtube uden lyd.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.