Paparazzi billeder uden at være logget ind

peek360Paparazzi tager 360 grader panorama billeder, inworld.

Peek360° er en gratis tjeneste, der giver dig mulighed for at tage et hurtigt 360 graders panorama-billede af et sted inworld, uden at være logget ind i en Second Life.
Lad dig ikke nare af den sparsomt udseende hjemmeside. Resultatet leveres i flash, som du kan se med en standard internet browser og dele med andre via links og sociale netværkssider.
Mirror World afprøvede peek360°.

Det lader til at drawdistence (hvor langt man kan se) er noget begrænset. Efter 3 forsøg kommer beggrunden stadig ikke rigtigt frem.

Brug

  1. Besøg http://www.avatrian.com/Peek360
  2. Indtast region navn og koordinater. Indtast evt. en beskrivelse
  3. Indtast din email adresse
  4. klik "Send Request"

Så er det bare at vente. Tjenesten sender en robot til den angivne placering, der langsomt roterer samtidigt med der tages billeder. Disse gemmes på Peek360's server, og samles til et 360 graders panorama view. Panoramaet bliver lagt på en unik webadresse, der sendes til den email-adresse, du angav. Besøg web-adressen, og se dit eget paparazzi panorama billede.
Så længe hjemmesiden er aktiv, vil panoramaudsigten du har oprettet være tilgængelig på websiden.

Tip
Sørg for, at de koordinater du angiver giver et åbent, frit udsyn til området. Hver anmodning tager cirka 4 til 5 minutter at behandle, hvis der ikke ligger andre anmodninger i køen. Varigheden af processen varierer afhængigt af mængden af forespørgelser på et givet tidspunkt.
Den angivne region skal være åben for offentligheden og ikke have adgangsbegrænsninger fra sin ejer. Scripts bør have lov til at køre på regionen. Desuden bør regionen ikke have for meget lag, så objekter og strukturer kan nå at rezze (vises) indefor et rimeligt tidsrum.
Jo mere lag der er på en sim, jo mere tid vil det tager for alle objekter og teksture at rezze ordentligt. Hvis resultatet ikke er tydeligt første gang, anbefales det at du sender den samme anmodning, med de samme koordinater, igen.

Forhindre paparazzi billeder
Hvis du ikke ønsker at give Peek360 adgang til din sim, kan du enten gøre regionen privat, forbyde brugen af scripts eller forbyde avataren "Paparazzi Artful" adgang.

Tjenesten er stillet til rådighed af avatrian.com

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.