Emerald ude i kulden

nyhed-avisEmerald vieweren er ikke længere på den godkendte liste.

Ud over de officielle Second Life Viewere, der udgives af Linden Lab, findes der en skov af Third Party Viewere (TPV), der udvikles af uafhængige udviklere.

En af de mest populære TPV (eller ihvertfald omdiskuterede) Emerald har igen gjort sig uheldigt bemærket, og er nu blevet fjernet fra Linden Lab's liste over godkendte viewere.

Updateret 24 Aug: Philip Linden (Linden Lab) officielle udtalelse kan læses her.

En udvikler ændrede på Log ind billedet, og intetanende Emerald brugere var med til at lave et DDOS angreb (Distributed Denial of Service (Påtvunget ServiceNægtelse) på et antal websider, hvergang de loggede ind i Second Life.
Derudover var der tilføjet kode (kaldet: emkdu) som godt nok skulle få teksturer til at blive vist hurtigere, men som var lukket kode, hvilket fik mindst en medudvikler tiil at trække sig, og blogge om det.

Udvikleren der ændrede på Log in koden, har nu trækket sig, og projektet er nu under omstrukturering, for at redde Vieweren, og komme på den godkendte liste igen.
Emerald samtalen med Linden Lab (December 2009) hjalp åbenbart ikke, og nu har Vieweren fået sit eget tag på Twitter: #emeraldgate.

Paisley Beebe interviewede Emerald teamet om problemerne hør Interview.

Man kan se Linden Lab's officielle liste over godkendte TPV, samt en liste over alternative viewere. Husk at andre viewere, end de officielle, bruges på eget ansvar!

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.