DoxBio præsenterer: Min avatar og mig

min_avatar_og_jegHvem gemmer sig bag den skønne Helena?

Bente Miltons og Mikkel Stolts Dokumentarkomedie "Min Avatar og mig" (Engelsk titel: My avatar and me) har simultan biografpremiere i 2nd life og i Dox-bio i en række biografer landet over onsdag d. 18. maj kl. 19.
Fra scenen i Grand Bio medvirker filminstruktør Mikkel Stolt, filosof Peter Hesseldahl, den kosmiske Master Fatman samt ordstyrer Henrik Føhns, kendt fra Harddisken. Fra 2nd life medvirker to af filmens medvirkende avataren Helena og Danny Hillis.

DR (Danmarks Radio) programmet "Vita" har interviewet Bente Milton. Et interview der ligger op til en spændende tankevækkende film. der også vises på dansk TV.

Læs mere ...

SL Musiker vinder deal med Grammy nomineret producer

Talenthouse: SlimFatGirl produceres af Andy MoorSlimmie aka Slim Warrior track udvalgt til af blive produceret af Andy Moor.

Musikere og komponister blev fornyligt inviteret af Talenthouse til at indsende originale sange til et kommende album, som den Grammy nominerede musik producent Andy Moor, skal producerer.

Mange talentfulde musikere fra hele verden indsendte deres sange i håb om at blive valgt, men der kunne kun være én vinder.

Den heldige blev Slimmie (Slim Warrior), med nummeret Lonely (BlueBoy radio edit). Hun vil få hendes originale sang indspillet og produceret af Andy Moor, samt modtage fuld anerkendelse og kredit, skriver Talenthouse på : vinder annonceret

De indsendte musiknumre kan høres på : Indsendte musik numre

Mere information på Slimmie Official site.

Virtuel dansker booket til live koncert i USA

torben-aspTorben Asp live debut i Nashville, USA.

Update: efter at have researched inworld, i Second Life, så er Torben den første danske musiker, der startede med at optræde virtuelt, og nu skal optræde live, i det vi kalder den virkelige verden.

Efter i 3 år at have streamet over 600 koncerter ud på Internettet fra sit soveværelse i Kolding er Torben Asp - dansk SL musiker nu klar til at få sin debut foran et ægte live publikum ved to koncerter i Nashville og Hamilton i USA.

Læs mere ...

DJ arbejder fuldtid i Second Life

dj-doubledown-tandinoDet er langt fra alle der kan leve af at arbejde i en virtuel verden, men for nogle lykkedes det.
De fleste har på et eller andet tidspunkt valgt musik til en fest, og leget DJ. Nogle gør det til deres job og lever af at spille musik til fester og på diskoteker. Og hvor svært kan det være? Finde en masse musik og spille et nummer ad gangen! Men det kræver lige det det ekstra, som publikum kan føle.
Og det har Doubledown Tandino, så meget at han kan leve at at være virtuel DJ i Second Life.

Se CNNMoney interviewet med DJ'en der hedder Brad Reason, og hemmeligheden bag at kunne leve af et virtuelt job.

Læs mere ...

Jana KYoMooN spiller "First Light"

jana-kyomoon-interfacedJaNa KYoMooN spiller "First Light" - Partikel show af InterfaceD Dreamscape

"Jana Kyomoon's udsøgte og smukke musik er velkendt i SecondLife, denne gang tilføjet betagende partikel kunst af InterfaceD Dreamscape, som gør det til en helt helt unik oplevelse.

Jana og InterfaceD samarbejde under "Music and Particles" showet, hvor de spillede det samme sæt, med 12 timers mellemrum på to forskellige sider af kloden! Machinima'en til dette stykke musik, "First Light", består af optagelser fra både morgen og aften shows, redigeret sammen for at vise de forskellige partikler, der anvendes.

Læn dig tilbage, skru op for højttalerne og nyd! Filmet under Jana's Music ALL music Peace Park venue.", skriver escapistescapism til den smukke machinima.

Glem screenshot. Kan din pc klare det, så vælg højeste opløsning og fuld skærm, for at se denne machinima.

Læs mere ...

Flere artikler ...

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.