DoxBio præsenterer: Min avatar og mig

min_avatar_og_jegHvem gemmer sig bag den skønne Helena?

Bente Miltons og Mikkel Stolts Dokumentarkomedie "Min Avatar og mig" (Engelsk titel: My avatar and me) har simultan biografpremiere i 2nd life og i Dox-bio i en række biografer landet over onsdag d. 18. maj kl. 19.
Fra scenen i Grand Bio medvirker filminstruktør Mikkel Stolt, filosof Peter Hesseldahl, den kosmiske Master Fatman samt ordstyrer Henrik Føhns, kendt fra Harddisken. Fra 2nd life medvirker to af filmens medvirkende avataren Helena og Danny Hillis.

DR (Danmarks Radio) programmet "Vita" har interviewet Bente Milton. Et interview der ligger op til en spændende tankevækkende film. der også vises på dansk TV.

DOXBIO EXTRA : En uheldig filminstruktør beslutter sig for at prøve lykken i den virtuelle online-verden Second Life. Her møder han den smukke avatar Helena, som hjælper ham i gang med en strålende karriere. Da succesen stiger ham til hovedet ender han med at miste alt, han har opbygget i den virtuelle verden - og er tæt på at miste alt i den 'virkelige' verden, som på mystisk vis blander sig i den virtuelle og omvendt.

Hans søgen efter Helena fører ham til øen Akasha, hvor han bliver kontaktet af nogle mystiske lysvæsener. De lover at han nok skal blive genforenet med sin elskede, men først må han gennemføre en rejse til et bjerg i Nevada, hvor computer-videnskabsmanden Danny Hillis er i gang med at bygge et gigantisk ur - designet til at måle tiden de næste 10.000 år.

Følger du virtuelle verdener, og Second Life i særdeleshed, vil navne som Bryn Oh, Dizzy Banjo og John Lester (Pathfinder Linden) sikkert være dig bekendt. Se traileren, hvor filmen kan ses, og ikke mindst interview, nedenfor.

Filmen kan ses i flere biografer landet rundt, d. 18 Maj i DoxBio. Desuden vil den samtidig blive vist inworld, I Second Life.

Mere info om filmen, på den officielle hjemmeside My Avatar and me

DR programmet "Vita" interviewede Bente Milton, som kan høres her.

Filmen vises desuden på DR TV Dokumania: 'Min avatar og mig'. Tirsdag 24. maj kl. 20.55 på DR2

Instruktører: Bente Milton, Mikkel Stolt Danmark, 2010 Forventet spilletid: 90 minutter

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.