Pink Floyd Koncert i Second Life

pop_art_labDen 28. September 2008 blev der afholdt en Pink Floyd reunion tour koncert i Second Life.

Vel et af de største koncert projekter der indtil nu er afholdt i en virtuel verden. Pop Art Lab var sponsor, og har sammen med flere andre, arbejdet hårdt på at stable projektet på benene.
Over 2 måneders planlægning, bygning og prøver, som bragte nogle af de mest erfarne, kreative, og talentfulde folk sammen for hele Second life.

Begivenheden er tidligere blevet dækket her.
Der var scene-, lys-, lyd-, kamerafolk, korpiger og Pink Floyd (næsten). Desuden officials til at hjælpe puplikum.
Illusionen var total, lyden var perfekt, og der var et inferno af effekter og lys.

Pink Floyd reunion tour

Et enkelt billede kan ikke retfærdigører, det levende scene show. Effekter og lys ændrede sig hele tiden, og der var Pink floyd film, ikke kun på lærredt bag scenen, men også på væggene bag publikum. De optrædende på scenen optrådte som til en virkelig koncert.
Grafik oplevelsen var, efter omstændighederne, ret flydende. En lidt hakkende (formentligt pga. video capture programmet) reklame for koncerten kan ses her.

 

 


Ved hælp at et par tricks lykkedes det at gøre det muligt for mange avatare at overværer showet samtidigt (Hver grøn prik repræsentere en avatar).

pink-floyd-reunion-tour mini map

En pudsig oplevelse er, at i modsætning til den virkelige verden, så er det lige meget hvor man sidder. Da man kan styre sit kamera rundt, kan man se fra hvilken vinkel man har lyst til, og altid få et godt udsyn.

Virtuelle koncerter kommer næppe til at udkonkurrerer virkelige koncerter om et øjeblik, men denne begivenhed giver et godt indtryk af hvad fremtiden kan bringe.

 

 

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.