Lauren Weyland's visitkort: Virtuel stand up komiker

Lauren weyland virtuel standup komiker Lauren Weyland er virtuel stand up komiker, der kun optræder i Second Life.

Fokus er på kvinder, deres liv og deres oplevelser. De fleste piger kan formentligt relatere til Lauren's historier, fortællinger og jokes. Der berøreres store som små emner. Nogle gange intime, andre gange "hemmelige" emner, som mænd normalt holdes udenfor eller pinlige episoder.

At Lauren er virtuel Standup'er er ikke den eneste ting der kan få en til at lyfte et øjebryn.
Når Lauren åbner munden så afslører stemmen med det samme, at den kvindelige avatar, og de ofte indforståede kvindelige emner, leveres og styres af en mand.

Lauren Weyland: SL er et vidunderligt medie af mange grunde. En af dem er muligheden for at blive bedømt pga. talent, og ikke udseende. En anden er at kunne nå en stort publikum kloden rundt. Og til slut de store penge, Linden dollars.

Hvad jeg gør inworld, kunne jeg ikke gøre i i det virkelige liv fordi hele mit liv er virkeligt. I det virkelige liv ville man have mænd som Milton Berle, Dustin Hoffman, Flip Wilson etc., til at  optræde som utiltrækkende kvinder, hvilket i sig selv er nedværdigende for kvinder. Men som jeg sagde engang til et publikum "Jeg er talerør for alle kvinder.", hvorved en person svarede: "Og igen det er en mand." Så uanset hvad jeg siger her, er det begrænset af jeg ikke har 'æggestokke'.

Showet opstod af 2 grunde. Først var jeg allerede en kvinde i SL og Thinkerer (SL'er) var interesseret i at skabe komedie i SL. Voice chat i SL ikke eksisterede ikke endnu, men det var på vej.
Vi talte i "Team Speak" inworld, og Thinkerer, Geo og jeg brainstormede, kastede ideer, rundt da jeg stoppede, lo og sagde: "Kigger i fyre op min nederdel?" Det gjorde de. Der vidste vidste jeg, at jeg havde et show.

Hvad jeg ikke var klar over var, var hvordan jeg ville blive modtaget af publikum og venner (ca. 80% kvinder). I flere måneder gennemførte jeg mit show med voice stream. Ingen publikum audio feedback, men masser af chat svar. Voice var dengang forsinket næsten 30 sekunder, så var der ingen måde at stoppe op på og lade publikum grine .. Vigtig i komedie.

Komedie er en af de sværeste former for underholdning i MetaVerse. Levende musik er ofte optaget og den udøvende kunstner taler så mellem sangene. Desuden kan musikere have en samling sange, og behøver næsten ikke at tilføje noget. Endelig er de meget godt betalt, efter SL standard.

Da SL voice (real time) kom, var jeg en af de første udøvende kunstnere der brugte det. Nogle få lod deres mikrofon være åben, så jeg vidste hvornår de lo. Men ved de fleste shows skriver folk i chat. Jeg kan læse chatten samtidigt med at jeg optræder, og der er ingen forsinkelse, så jeg har lidt føling med publikum.

I dag jeg skriver alle mine shows selv. I begyndelsen arbejdede jeg sammen med en kvinde ved navn Jane, og mange af mine ideer kommer fra veninder. Jeg har brug for at lave hvert show forskelligt og leverer forskellige jokes. Men interaktion er vigtig for at få succes, og jeg kan ikke lave mange shows som andre optrædende (DJ's, musikere osv.), ellers bliver showet forslidt,

Så jeg aktiverer publikum ved at tale til dem. Jeg kan se deres navne eller se dem skrive noget i chat.
Jeg har optrådt i over 100 shows, for alle typer metaverse publikum, fra så få som 17 personer til over 300.
Jeg nyder at have denne her lille karriere, slutter Lauren, der også har en blog.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.