Life On Line - udsendelse nr. 2

life-on-lineSå køre "Life On Line", med udsendelser hvor ikke kun Second Life dækkes, men også andre virtuelle verdener, relaterede nyheder, plus selvfølgelig en hjemmeside.

Gæsterne i dette show inkluderer ...
Medstifter af den virtuelle verden Twinity, Jeremy Snyder, om den spændende nye gotiske machinima konkurence der og planer for flere virtuelle byer i 2009.

Sociale netværks guru Andrew Peters ser på Twitter og fortæller om USA's militære planer om at bruge hologrammer til at holde kontraktansat servicepersonel i kontakt med deres familier, mens de er stationeret i udlandet.

Sigmund Leominster rapporter om en ny virtuel verden, der bygger på europæisk fodbold, som Manchester Business School bruger til at uddanne deres ledende medarbejdere, hvordan Everquest kan udløse depression - og den sikreste måde at opleve det årlige tyreløb i Spanien - næsten .

På den lidt mere seriøse front, tages der et kig på en bevægende hyldest i musik og billeder, fra nogle Second Life'rs, til ofrene for de katastrofale Bush-brande i Australien med deres sang, "Too Many Tears«.

Amerikanske singer / song writer Dann Russo udfører »Parkering Kings".

1'ste udgave af Life On Line (1. Marts 2009)

Hjemmesiden hedder Life On line og er tidligere belvet nævnt Metaverse TV - Life on line.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.