Forbrugerene dropper fjernsynet

peakconcurrent1q2008_100En Intel undersøgelse, Intels trendbarometer, viser at at computerspil er en af Sveriges største folkesports, angiveligt 3 gange større end fodbold, og i en anden ser fremtiden noget mørk ud for TV industrien.

Mange forbrugere tilbringer mindre tid med at se fjernsyn, læse eller tale i telefon, til fordel for webbaseret video, spil eller sociale netværk viser en ny undersøgelse fra Magid Associates.

Forbrugerne skifter dramatisk hurtigt fra TV til internettet for "fritids underholdning" og ændringen er mest udpræget blandt folk under 35 år, siger Frank N. fra Magid Associates.

Mike Vorhaus, president af Magid Advisors, fremlagde undersøgelsen på sidste uges "Future of Television Conference", og fortalte at over 92 % af internetbrugerne siger at de bruger deres PC til underholdning på ugenlig basis, og 35 % mener de ser mindre TV af den grund.

Vorhaus pointerede også at selv om undersøgelsen kiggede på brugen af internettet til underholdning modsat andre brug, som feks. informationssøgning, så blev "underholdning" ikke brugt som synonym for brug af videotjenester.

Ilfg. Vorhaus er det en bred samling af internet brugere, der selv rapporterede denne nedgang i forbruget af TV, og inkluderede dem der der ser online video, bruger sociale netværk, eller på anden måde bruger deres PC til underholdning. Online spil er en anden underholdning favorit.

Andre aktiviteter der er påvirket af brugen af internet underholdning er avislæsning/magasiner, telefonforbrug, søvn, konsol spil, sport eller motion, DVD underholdning, tid med familie og venner, lytning af musik og arbejde.

Vorhaus pointerede over for TV industrien at de må indse at internet brugerene driver væk fra fjernsynsmediet.

"Som minimum må denne selvrapporterede opførsel af forbrugerene betyde en reduktion af arrangement i fjernsynet, og måske endda antal timer det er tændt", konkludere Vorhaus.

Kilder : BetaNews og idg.se

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.