Mest populære Second Life sider iflg. secondeffects.com (572 links)

statestik-chartArminasX Saiman, secondeffects.com, har kigget på hvilke Second Life websider der er de mest populære ifølge Technorati.com. Så alle andre sider, der ikke er registreret der er ikke medtaget.

Imponerende at han har kunne finde tid til det. Efter, iflg. ham selv, at havet checket 1800 links, filtreret døde eller inaktive sider fra, har han offentliggjort en liste.
Måske man lige skulle checke om der en et par RSS feeds der skal tilføjes?

Listen er på 572 links. Jeg nøjes med at lægge beskrivelser til Top 10:

  1. Massively
  2. Official Second Life Blog
  3. iheartsl.com
  4. New World Notes
  5. VintFalken.com
  6. Torley Lives
  7. Fabulously Free in SL
  8. Free*Style
  9. Dusan Writer's Metaverse
  10. Prokofy Neva

1. Ikke underligt at Massively ligger først, da de ikke kun dækker Second Life, men også andre virtuelle verdener. Tateru Nino skriver deres Second Life artikler. Er en af dem der har mest styr på alle tilgængelige data man kan hive ud af Second Life, som man kan se på hendes egen blog.

2. Anden pladsen behøver vist ingen nærmere forklaring. Havde Massively kun bragt artikler om SL, så lå Linden lab's Official Second Life Blog formentligt øverst. LL's blog sektion er lige blevet opdelt i kategorier så det er mere tydeligt hvilken LL ansat der blogger.

3. iheartsl, kom lidt bag på mig, for det er ikke der man får nyheder fra. Skulle lige genopfriske hukkommelsen, og efter lige at have skimmet forsiden, så er det nok også mest piger der følger den side.

4. New world notes, James Wagner Au, tildligere Linden Lab ansat, er en af de sider man støder på, kort tid efter man starter på at følge SL nyheder. Han lever bla. af de reklamer der vises på hans side, og hans artikler er ofte farvet af dem der bataler hans løn. Men er af siderne, man bør følge.

5. Vintfalken, skrev engang gode artikler. Men efter Rezzable.com sprang over på Open sim, for så at lave en kovending og vende tilbage til Second Life, så det ud til at hun tabte gnisten. Siden er hun flyttet til London, for at arbejde for samme firma, og har for travlt med at vænne sig til det nye liv, til at skrive på sin blog.

6. TorleyLives, burde de fleste Second Life brugere kende. Eller ihvertfald Torley Linden, som har lavet alle officielle Second Life video vejledninger.

7. og 8. Fabulously Free in SL og Free*Style er begge sider, hvor emnet er freebies. Altså få sin avatar til at se godt ud, uden at bruge penge.

8. Dusan Writer's Metaverse, er en af de seriøse. Har en finger med i spillet i bla. Metanomics. Velgennemtænkte saglige artikler. Anbefalet, begge dele.

9. Prokofy Neva, er straks svære. Hun (for det er en hun) skifter mellem at være skarp og præcis, og tilsvinende og rodet. Ofte sovser hun sine synspunkter ind lange artikler. Hun er tit meget provokerende, men når man har lært at trække på smilebåndet af hendes tilsvining af alting, så kan hun være underholdende. Hvis man altså har tid til at læse de lange artikler.

Beskrivelsen af hvordan ArminasX er kommet frem til den fulde liste kan læses på: Who's The Biggest? Redux

Hvis du stadig savner flere links, så kan du fortsætte med at gennemgå Over 800 Second Life links på en side

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.