ISN Virtual Worlds åbner platform for ældre, handicappede

nyhed-avisItalianske virtual worlds udvikler, ISN, udvikler Oasis Foundation Virtual World Projekt.

ISN Virtual worlds udvikler Oasis instituttets virtuelle verden Project. Oasis Foundation er en italiensk nonprofit organisation der yder medicinsk støtte og hjælp til ældre og handicappede.
Håbet er, at en virtuel verden, i dette tilfælde bygget oven på Second Life, vil give dem en afsætningsmulighed for samspil med samfundet samt nogle beskæftigelsesmuligheder.

Afsat 18 mio.
Ideen er ikke helt ny, men projektet er fuld af ambitioner. ISN CEO Mattia Crespi fortæller, at projektet i øjeblikket finansieres med omkring 2,5 millioner Euro (ca 18,6 millioner Dkr) og planlagt til at køre over tre år. En del af finansieringen vil gå til en oplysningskampagne. I beløbet er der også afsat penge til udvikling og forvaltning. Den vil omfatte personale der vil yde støtte fra ISN, Oasis, og community deltagere. Der vil være 2 fuldtidsansatte ISN folk til at forvalte området samt yderligere 20 deltidsansatte medarbejdere fra Oasis til at styre aktiviteterne. Medlemmer af community'et vil også bidrage.

Undervisning og udvikling
Inworld vil ISN udvikle og afholde undervisningssessioner på Oasis Virtual University, workshops om udvikling af virtuelle varer til salg, en skole for machinima forbundet til virkelig TV station, familie-bistand hjælp fra psykologer, samt møder om kultur og religion.
ISN er også ved at udvikle en viewer (klient program), med specifikke funktioner specielt beregnet til Oasis brugerne. Crespi siger at den langsigtede plan sandsynligvis vil omfatte tweaking viewerens brugervenlighed og stabilitet.

Oasis er planlagt til at åbne i april 2010.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.