Gazette anmelder Second Life dokumentar

gazette-dk-first-og-second-Life-life-2.0Den danske webside Gazette anmelder dokumentar filmen om Second Life, med titlen "Life 2.0"

Mixed reality filmen havde præmiere på Sundance Film Festival 2010.
Jason Spingarn-Koff har i løbet af tre år fulgt de fire personer. Han har fundet filmens medvirkende inworld i SL og har optaget deres avatar inde i den virtuelle verden. Desuden har han fulgt, og filmet, deres liv uden for computeren, IRL (In Real Life) Eller "first life" om du vil.

En af de første, hvis ikke den første, danske artikel jeg jeg har set der kommer med et overraskende spørgsmål. I hvert fald for et dansk medie.

Gazette skriver: "Spingarn-Koffs film, der hopper frem og tilbage mellem de medvirkendes virkelig liv og deres liv i SL, giver et unikt billede på det moderne liv - i hvert fald livet i Vesten. Vi lever ikke længere kun dér, hvor vores fødder er placeret. Samtidig stiller filmen spørgsmål til det moderne liv: Kan vi adskille vores daglige liv fra vores internetpersonligheder i sociale netværk som f.eks. Facebook, Myspace og Twitter? Og skal vi overhovedet det?"

Læs anmeldelsen af dokumentarfilmen LIFE 2.0 på First og Second Life - LIFE 2.0

Mirror World skrev om filmen Second Life, Life 2.0, Sundance Film Festival 2010 i December 2009.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.