Manden bag Pop Art Lab

pop-art-lab-logo-2008Pop Art Lab (PAL) grundlægger fortæller om sig selv og PAL projektet.

PAL er det danske Second Life inworld sted der har fået mest omtale i udlandet, og ikke uden grund. danske PAL er ubestridt den største danske succes, i Second Life.
Over 30.000 har besøgt PAL inworld (svarer til over 1 million besøgende på en webside), og er det første danske sted, der er blevet anbefalet på Second Life officielle destination guide, i Second Life's 7 år lange historie.

Ud over at have egen hjemmeside Pop Art Lab, samarbejder PAL med den virtuelle TV station Treet.tv, hvor udvalgte virtuelle arrangementer og koncerter optages og vises, med både kendte og mindre kendte musikkunstnere og grupper, under titlen "Popvox".

Hvis man besøger PAL inworld, kan man høre udvalgt musik der udskiftes hver uge, inden for forskellige musikgenre, enda med tilladelse fra NCB and KODA. En aftale der er den første af sin art, i Danmark.

Inworld arrangeres live musik optræden, virtuel kunst udstillinger, og machinima konkurrencer. Al info kan man finde på PAL hjemmesiden, eller finde "Claus Uriza" inworld, og melde sig til gruppen "West Coast Pop Art Experimental Lab" og holde sig ajour den vej.

PAL fejre 2 års fødselsdag i September, og mon ikke det blever med et brag af et arrangement, der bestemt ikke må misses!

Claus deltog i et sommer arrangement, af Nordic Virtual Worlds Network (NVWN blog), hvor interviewet blev optaget.


Claus Frisenberg Povlsen - Trends in Virtual Worlds

Claus fortæller: "Jeg deltog i en global konference om virtuelle verdener, der blev afholdt i Danmark. Jeg afholdte en kort præsentation om vores virtuelle arbejde og få minutter senere blev jeg bedt om at fortælle om, hvad vi laver på PAL, som en del af det nye Nordic Worlds project. Jeg havde nul tid på at forberede dette og vidste ikke engang, at temaet var "Tendenser i Virtual Worlds". Ignorér fejl og "on the fly" sekvenser!"

John Lester alias (tidligere Linden Lab) Pathfinder Linden deltog også i konferencen, og man kan se hans indslag John Lester - Trends in Virtual Worlds.

Edward castranova, professor, forfatter, og ofte brugt i interviews om Virtuelle verdener: Edward Castronova- Trends in Virtual Worlds

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.