Den glemte virtuelle verden og Oculus Rift

The lost virtual worldDokumentaren "The lost virtual world", fortæller 20 års historie om Virtual Reality (VR). Et community der omfavnede VR og medierne der hypede VR.
Men medierne glemte alt om virtual reality, da de sociale netværk og mobil teknologi ramte masserne.
Indtil Oculus Rift dukkede op.

Loki Eliot's dokumentar "Den glemte virtuelle verden", består af interviews, peronlige historier og dokumentariske klip fra de sidste 20 år om fænomenet virtual reality.
Undervejs gives der også eksempler på vid-/underlige måder virtuelle verdener, som Second Life, har påvirket folk på. Som formentligt vil blive gentaget, og genopdaget, når virtual reality og Oculus Rift når masserne.
"The lost virtual world", er lidt over 30 min. lang. Se den!


Loki Eliot: The lost virtual world

Loki Eliot: "Jeg begyndte at skrive på et blog-indlæg om, hvordan nogle af mine venner i Second Life bruger flere konti til at udforske det virtuelle miljø på en måde, der undertiden mødes med fjendtlighed og mistillid fra andre brugere.

Blog-indlægget ledte i stedet til sammenstykningen af en video, der sammenbragte alt det, jeg i øjeblikket tænker på med hensyn til Virtual Reality.

Medierne er, for anden omgang, ved at hype Virtual Reality Hype og alligevel synes Second Life ikke at se nogen steder. Så meget er blevet nået, og kan stadig nås, med virtual reality.
Det er ikke nyt, det er allerede blevet afprøvet, og testet, i Second Life med nogle fascinerende opservationer. Bla. menneskets samspil med virtuelle rum, som inkluderer hvordan nogle af mine venner lærer interaktion med mennesker ved hjælp af flere alternative konti.

Hvad jeg endte med var en samling af videoer fra youtube, som jeg redigerede sammen til hvordan jeg ser, og føler omkring, virtuelle verdener, Second Life og den mulige Virtual Reality fremtid.
Videon peger på hvad jeg tror en masse Second Life brugere allerede godt ved.
At Second Life og Virtual reality aldrig gik væk, og er stadig i live."

Draxtor Despres anmelder: "En samling af videoer, der fortæller historien om en virtuel verden (Second LIfe), hvordan et community tog imod det, og medierne glemte alt om det.

Dokumentaren er et mash-up af interviews og dokumentariske klip fra de sidste 20 år om fænomenet virtual reality, dets prøvelser og medier mis-fortolkninger, der alle viser sociale og politiske dagsordener i forskellige klip, sammenstykket med uddrag af et populært fiktivt TV-show om passagerer strandet på en mystisk ø [nej ikke Giligan island!].
30 + minutter, redigeret af 3D kunstneren Loki Eliot.

Et vidunderligt kig på alle sider af debatten om virkeligheden, fremtiden for den menneskelige race, og hvordan vi kommer videre. Klemt inde mellem vidøjet cyber-utopi og dystre advarsler om enden af virkeligheden, som vi kender den.

Ved at innkludere interviews med Oculus Rift opfinder Palmer Luckey, samt tidlige idealistiske udtalelser fra Second Life grundlægger Philip Rosedale, giver dette klip-show et godt overblik over den aktuelle debat og vil måske endda begejstre nogle af de tidligere Virtual reality brugere..."

Klip indeholder bla. udtalelser fra:

Robin Harper
David Fleck
Rick Kim
Philip Rosedale
Palmer Luckey
Steve Ballmer
Andrew Keen
Louis CK
Rod Humble
Fran Seranade
og forskellige folkevalgte amerikanske Kongresmedlemmer.

Alle originale klip tilgængelige på YouTube, redigeret af Loki Eliot.
Klip fra ABC "TABT" copyright ABC Television, anvendt under "fair use".

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.