Usaglig forsknings-kommunikation!

sisse jensen lektor Roskilde Universitetscenter"Det er vanskeligt at se, hvordan denne artikel bidrager til at realisere det formål.
Snarere er den et dybt tankevækkende eksempel på forskningskommunikation, der bedrives usaglig.
At dække en seriøs Second Life workshop om brug af SL i uddannelse på denne måde det kan jeg kun karakterisere som useriøst."

Formålet Sisse Jensen henviser til er videnskabskab.dk's målsætning: "Kernemålgruppen er de unge, der er ved at vælge vej i livet. I bredere forstand er det alle videbegærlige borgere. Målet er - groft sagt - at gøre det populært at vide noget".

videnskab.dk-usagligDen hårde kritik kommer i en kommentar til Michael Christophersens artikel http://www.videnskab.dk/content/dk/kultur/forskere_flokkes_i_forladt_second_life offentliggjort på videnskab.dk.

Her i skriver han: "For nogle år siden blev Second Life spået en stor fremtid. I dag er der mere stille, men forskere fra hele verden diskuterede ivrigt det virtuelle univers på en stor konference i København".
Og Sammenligner Facebook hype, med Second Life's: "I dag svømmer medierne over af historier om Facebook - for ikke så længe siden, handlede det om den virtuelle verden Second Life".

mark kingdon ceoMark Kingdon, CEO, Linden Lab (billed), kommenterede det senest med: "Klart at hypen har stilnet, men jeg vil glædeligt bytte en flygtig hype, med den vedvarende succes vi oplever".

Iflg. videnskab.dk redaktions listen (29/10-08), er Michael Christophersen slet ikke nævnt, så det har ikke været muligt at se hvilken baggrund han har.

Sisse Jensen er lektor, Ph.D. i Kommunikation på Nettet, Roskilde Universitetscenter.
Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.