National forskningsportal under hård kritik

videnskab-dk_100x22Den nationale forskningportal Videnskab.dk er kommet under hård kritik af danske forskere, og danske brugere, for usaglig journalistik.

Portalen beskriver sig selv om "en indholdstjeneste med daglige forskningsnyheder, store tværgående temaer, underholdende indslag, interaktive tiltag, debat samt lyd og levende billeder."..."Videnskab.dk leverer stof med substans og troværdighed og serverer det på en måde, så almindelige borgere har lyst til at læse det."

Den kraftige kritik kommer efter en artikel om 'Internet Research' konference, der blev afholdt fornyligt på ITU i København.


videnskab.dk-usagligSom nævnt i Detune's artikel (Da siden lå på detune.dk) Usaglig forsknings-kommunikation! skrev Michael Christophersen,den 28 Oktober, en artikel under overskriften : Forskere flokkes i forladt Second Life.
(Klik på billede til højre, for udsnit af artiklen).

Artiklen har indledningen : "For nogle år siden blev Second Life spået en stor fremtid. I dag er der mere stille, men forskere fra hele verden diskuterede ivrigt det virtuelle univers på en stor konference i København".

Det har affødt en hel del kritiske kommentarer på siden, og hvis du har en seriøs interesse i virtuelle verdener, og mediernes behandling af den, så bør du læse dem.

Har du allerede SL som erhverv, så bør du læse siden!

Verden har mange tidszoner, men det virtuelle Danmark, dansk Second Life,  har et stort profilerings problem. Og rykket er muligvis på vej. Er din virksomhed Klar til anden runde?

Redaktionslisten er d.d. stadig ikke opdateret, så det er stadig ikke muligt at se, hvilken reel tilknytning Michael Christophersen har til videnskab.dk.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.