Engelsk regering bruger £12.000 om året på Second Life

nyhed-avisSkrev Sky news den 17 marts i denne artikel :"A 3D "innovation centre" was created by the Department for Work and Pensions".
Som forventet kom balladen. Specielt det det kom frem at projektet slet ikke var at finde på nogen hjemmeside: "Searching for Second Life on the DWP website brings no results.".
Hvorfor brænder en offentlig myndighed skatteydernes penge af i en virtuel sexbefængt, skandaleramt virtuel fantasi verden for folk med sygelig virkelighedflugt, er er ca. et sammendag spørgsmålene, der selvfølgelig har været oppe at vende.
Nu kom den første reaktion fra en Second Life blog, og en lille opfølgning af danske reaktioner på Metroexpress artiklen fornyligt.

BBC news bragte kort tid efter en opfølgende artikel Whitehall defends 'fantasy world' hvor en talsmand udtaler, at man udforsker potentialet af brugen af Second Life, og at stedet bruges til at shocasee udikling/forbedringer, så som et nedbringe CO2 udslip: "We believe it could help make sharing technology more efficient and save taxpayers' money as meetings, events and shows can be held online at a fraction of the cost and resources."

Engelske Second Life bloggere har været stille, men nu har "Prim Perfect" kommet med en kommentar på siden Quiet Innovations in Second Life: the DWP and the NHS, hvor der bemærkes at UK National Health Service længe har været aktiv i Second life, og fornyligt var vært for "Embracing Healthcare Technology and Innovation" hvor 12 nationer deltog. Og en konstatering af hvorfor man selvfølgelig er gået stille med dørene omkring projektet.

Hvilket bringer os til mediernes dækning at virtuelle verdener.
Danske bloggere endnu ikke reageret på Metroxpress forsøg på at bringe en Second life artikel, og gør det nok heller ikke.
Det generelle svar inworld er et skuldertræk, og som flere sagde: "Er der i det hele taget nogle der læser dem?"

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.