Gaza protest i SL - Konfliktløsning i virtuel verden?

draxtor-despres-082107Kan virtuelle verdener være løsningen på svære konflikter i vores virkelige verden?

Måske ikke direkte, men det kunne være et af værktøjerne til at bringe folk sammen i en dialog, som ellers ville være umulig. Joshua S. Fouts og Rita J. King har deres bud, som man kan læse i Forstå Islam gennem virtuelle verdener som Second Life.

SL navn: Draxtor Despres (aka Bernhard Drax, interviewet af iWitness) har begået endnu en machinima om et svært problem, med klip fra den virkelige verden. Benhard Drax modtog fornyligt en Human Rights award.

Draxtor Despres (oversat):
"virtuelle verdener som Second Life er steder, hvor den interkulturelle dialog, foregår hver dag. En reaktion på Israels Gaza-offensiv, hvor målene var Hamas anlæg i december 2008, har involveret SL beboere i livlige diskussioner om det Mellem-Østelige problem, og mange avatarer protesterede mod de rapporterede menneskerettighedskrænkelser begået af israelske soldater. Draxtor Despres deltog i foredrag om fredsbestræbelser og interviewede forskere inden for konfliktløsning, drog enda ud i den fysiske verden for at finde svar på, hvordan du kan deltage i en mere frugtbar debat, der kan påvirke den virkelige verden."

Videon indeholder stærke scener fra den virkelige verden (mellem 4:35-4:45)

Gaza protest in SL - conflict resolution in virtual worlds? (25 marts 09 5:58)

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.