Svensk udenrigsministerium brænder 500.000 af...eller var det 400.000

nyhed-avis

Tinas Universum, har blog'et en fin lille artkel, der viser at deres Svenske journalisters evner er fuldt på "højde" med de danske. The Daily Telegraph artiklen, fornyligt, bølger nu hen over internettet.

"UD (Svenska Utrikesdepartementet) kastade bort halv miljon i datarymden?" spørger Johan Lundberg på Axcess, og mener at Second Life må se sig udkonkurreret af Facebook og Myspace. (Den fatale fejl i overskriften vender vi tilbage til.)
Jeg vil i den forbindelse tilføje at hakket oksekød må se sig udkonkurreret af mælk. Det giver lige så megen mening som Johan's sammenligning. Er der nogen der forøvrigt kan huske hvilket årstal MySpace var hyped? Det er flere år siden?

Johan Lundberg røber selv at de 400.000 Svensker kroner (Hvad er 100.000 mellem venner?) er brugt over flere år : "Det var Svenska Institutet som för några år sedan byggde upp en svensk ambassad i Second Life."
Med et gennemsnitligt besøgstal på 141 om dagen i 2008, giver det rundt regnet over 52.000 besøgende på et år. For ikke at nævne de utallige gange Sverige er blevet nævnt på internettet, med "house of Sweden".

42.000 gange gratis omtale
Iflg. Google giver søgningen "house of Sweden" 41.800 hits, det vil sige at knapt 42.000 hjemmesider, globalt, har nævnt Sverige. Ikke dårligt i betragtning af at det er blivende omtale, sammenlignet med hvis pengene ver blevet brugt på nogle annoncer i de svenske aviser.

"Second life går mot sin död" skriver Lisen Forsberg, Dagens industri, og demonstrere at hun skam mestre copy/paste kommandoen på sin pc, med en næsten tro kopi af den oprindelige engelske artikel, dog oversat til svensk.
Dagens industri bryster sig forøvrigt af at være "bedste økonomi site i 2008".

Et hint jeg tager til efterretning, og overvejer kraftigt i at lave alle mine artikler med fuldstændigt samme teknik: "Copy/paste + Google translate = årets danske site 2009". Jeg regner med at holde åbent hus i 2010, efter prismodtagelsen. Wink

Svenske Tina, retter lige fejlen i Axcess artikelen. Det "Svenska Institutet" som har "Second House" der er repræsenteret i Second Life, og ikke Svenska Utrikesdepartementet, fortæller hun i UD? - Har UD något i Second Life?

Jeg henviser desuden til Second Life Death Watch

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.