Virtual Journalisme - bag scenen kig i American University in Cairo newsroom

james-k-glassmanKan virtuelle verdener bringe journalister i kontakt med personer, der ellers ville være svære, eller farlige at nå i den virkelige verden?

"Denne dokumentarfilm udforsker den udvikling journalistik står over for, og hvordan virtuelle verdener er en del af denne transformation.
I januar 2009 mødtes gruppe på otte egyptiske politiske bloggere herunder den velkendte Wael Abbas, med James K. Glassman, på det tidspunkt USA undersecretary of state for public diplomacy and public affairs, i det virtuelle newsroom i det Amerikanske Universitet i Kairo i Second Life.
Dokumentaren er en del af et bredere samarbejdsprojekt mellem Dancing Ink Productions og det Amerikanske Universitet i Kairo for at udforske hvordan virtuelle verdener kan bruges til at forøge journalistiske mål globalt, reducere omkostningerne og forbedre og uddybe interview proceser, ved at give adgang til emner der ofte er svære at nå."

Emner som disse er hvad vores traditionelle medier burde fokuserer på! Se machinimaen.

 

Klik på "HQ" for bedre lyd og billedkvalitet.

Arrangementet, med Amerikanske undersecretary of state for public diplomacy and public affairs, James K. Glassman, der henvises til i machinima'en, kan ses her Indvielses-udsendelse fra AUC Newsroom i Second Life

Rita J. King og Joshua Fouts har tidligere kigget på om virtuelle verdener kan kan bringe folk næmere hinanden i Forstå Islam gennem virtuelle verdener som Second Life.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.