Musikkunstnere hopper på Second Life

pink_floyd_minimap"Artists visit virtual Second Life for real-world cash" er en af dagens CNN overskrifter. Egentlig ikke underligt, for der har været en del artikler om emnet den sidste uges tid.

Der har længe været en skov af DJ's og folk der der optræder med deres one-man show i den virtuelle verden. Flere og flere kendte navne er begyndt at komme til, og har allerede optrådt inworld.
Bands har allerede slået deres navn fast, inworld. En gruppe der skille sig ud fra mængden, er Virtual live band. De 4 medlemmer fra 3 forskellige lande, 4 forskellige steder, optræder over hver deres internetforbindelse, sammen, live i Second Life. En bedrift der er en historie værd for sig.

De fleste tjener ikke meget på deres optræden. Men CNN har selvfølgelig fundet et par af de mere heldige, hvor Buford fortæller at hun tjener $10,000 (55.000 Dkr) om året på sin optræden, og Blues sangeren Lawson, scorede en pladekontrakt, i Second Life. De historier høre selvfølgelig til undtagelsen.

Endnu kan man ikke kan give en koncert til et inworld publikum, der tæller tusinder. Med et par tricks kan man komme op på et pænt antal, som ved Pink Floyd koncerten i September, som man kan se på oversigtsbilledet.
Kunstnerne og bands kommer til Second Life af mange forskellige grunde. Nogle af disse kommer frem i CNN's artikel Artists visit virtual Second Life for real-world cash

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.