Malmø i Second Life

Malmø i second life. Billed: Charlotte S H jensenDet er næppe gået nogens næse forbi at Malmø kommune har åbnet 3 sim i Second Life. Politiken har skrevet artiklen EU betaler for en kopi af Malmø.
Charlotte S H Jensen har besøgt virtuelle Malmø, og kommenteret artiklen på Malmö i Second Life.

Svenske Tina, har på sin blog Tinasuniversum (ligger i toppen af de mest læste Second Life relaterede blogs på internettet) allerede bragt flere artikler om projektet som løber over en 3 årig periode (2007-10-01 - 2010-03-31) hvor der er links til mere baggrunds stof, og billeder fra indvielsen der foregik både inworld og IRL. En af flere artikler hun har skrevet om projektet.
Den svenske kommune har fået nogle drøje hug, af de svenske medier, og svenske bloggere, og med god grund, når nu Svenske sim er 200% farligere end danske!

Malmø kommune havde måske kommet lidt bedre fra start hvis de havde lagt hovederne i blød sammen med Svensk udenrigsministerium (UD) der brændte 500.000 af...eller var det 400.000, hvor man forvekslede UD med Svenska Institutet, som har fået rigtigt meget for en beskeden investering.
En søgning på "house of Sweden" giver nemlig i dag over 43.000 hits på Google, over 1000 artikler flere end 2. april 2009.
Lige under 10 Kr. for hver omtale.

En interresant artikel i den sammenhæng er Nielsen: Second Life slår Half-Life 2 og World of Warcraft

Billed: Charlotte S H jensen

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.