hverdags-flygtninge til Kina

vil-du-flygte-fra-hverdagen"Hvis du ikke allerede kender til det - kan du online finde en anden verden (second life) hvor du kan have en anden identitet og lege rundt i dit drømmeunivers, sammen med alle mulige andre hverdags-flygtninge" skriver Mark Barner på sin blog i artiklen vil du flygte fra hverdagen?

Mark nævner 3 online virtuelle verdener, Second Life, Gaia samt Habbo, som man så kan bruge til hverdagsflugt.
En noget begrænset liste, i betragtning af der findes flere hundrede andre virtuelle verdener, og Mark nævner ikke at Habbo i modsætning til de 2 andre henvender sig, og er til, Teenagere.

Virtuelle verdener bruges til virkelighedsflugt, af nogle. Andre bruger dem i konkurrencemæssige sammenhæng, feks esport (Electronic sport) der i deltager-antal er større end fodbold på verdensplan, med årslønninger der er for de bedste ligger på en million.
Så er der dem der bruger virtuelle verdener, til at udvikle og forbedre deres kompetencer.

"I en workshop mødtes, og talte, svenske og kinesiske studenter sammen via Second Life, en virtuel mødeplads på internettet.
- Det var et eksperiment, men det var meget vellykket. Det kan være lidt svært at udtale all de mærkelige ord i klassen, men via nettet gik det af en aller anden grund lettere, fortæller Marita Ljungqvist.".
Maria er lektor i kinesisk og studierektor på Lunds universitet. Hendes udtalelse kom i "Rusning till kinesiska vid Lunds universitet" til avisen Sydsvenskan, der dækkede kinesisk sproguddannelse.

Som Mark afslutter sin tekst: "God flugt!"

(Svensk artikel, via Tinas Universum)

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.