Enterprise forhindre dildo angreb

comon-09-11-09Siden 4.november er SLE eller Second Life Enterprise blevet nævnt på stort set alle nyheds sider kloden rundt. Her, 5 dage efter, nåede nyheden endelig en nyhedsside i Danmark.

Trofaste læsere af Mirror world behøver ikke læse videre. Ny læsere kan, sammen med mig, konstatere at der stadig ikke findes nogle kompetente danske professionelle journalister, der kan finde ud af at dække virtuelle verdener på en saglig måde.

Advarsel: Der vises en, meget flyvende, nøgen kunstig mandig kønsdel i videoen. Dog ikke fra Second Life.


Jeg nøjes med at citerer "nyhedssiden" (der bringer uge gamle nyheder) Com on's atikel af 9. November 2009 og kommenterer:
"Men sidenhen er der blevet stille i den parallelle verden."

Det må være Google Lively der menes (der som bekendt lukkede 31 dec. 2008), jeg har ikke set nogen ændring i antallet af second life artikler og nyheder, tvært imod.

"Derfor er Linden Labs klar til at sælge lukkede verdener, som firmaer selv kan hoste. På den måde kan de holde ubudne gæster i form af orker og andre fantasivæsner væk fra deres ansattes avatarer."

Lyder også meget sjovere end at skrive: Ligesom man bruger antivirus og firewalls til at beskytte mod orme og vira og holde andre fantasivæsner væk fra deres ansattes computere og data.

"...som virksomheder skal lokkes til at betale mere end 200.000 kroner for."

Sammenlignet med lokke virksomheder til at betale for 800 Office-, antivirus- samt tilhørende server-licenser, når der findes open source og fri software, der kan hentes gratis fra internettet. Goggle evt. på Open Office, Clam antivirus, Debian eller Ubuntu.

"Om det lukkede univers kan sætte gang i Second Life-konceptet må tiden vise. Om ikke andet kan de indhegnede verdener sørge for, at møder ikke længere bliver forstyrret at flyvende udgaver af det mandlige kønsorgan."

Hvor der linkes til deres egen artikel fra 2006!

Her ses bodygards der sørger for at Kasparaov ikke bliver angrebet af en flyvende kunstig udgave af en tissemand i Maj 2008.

Com-on skal have ros for at være den første danske kommercielle nyhedsside, der dækker nyheden.

Et falleret bravo, til den fallerede "nyhedsside".

Ref: http://www.comon.dk/nyheder/Sadan-vil-Second-Life-starte-et-nyt-liv-1.246412.html

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.