Nye virtuelle karriereveje venter på dig

Djøfbladet: Lær virtuel ledelse. Det er der internationale jobs i – også uden du behøver rejse efter dem.

"I de sidste ti år har Camilla Kampmann, 44-årig merc.jur., arbejdet hjemmefra i sit hus i Hellebæk, selvom hun er Vice President i den amerikanske it-virksomhed Oracle. Det kan hun lige så godt, for hun har alligevel ikke én dansk medarbejder under sig. De sidder spredt ud over hele verden."

Den fulde artikel kan læses i Djøfbladet fra 4 Feb. 2013, eller på Nye virtuelle karriereveje venter på dig

I artiklen udtaler Lars Haahr: ... "For i den virtuelle verden kan de få arbejde i produktioner ude i verden, endda uden at de behøver rejse derud,”...

Spændende. Gæt hvilken virtuel verden han snakker om.

Læs mere ...

Cognizant Academy virtuel uddannelse

Cognizant Academy er et virtuel uddannelses træningsprogram, der omfatter virtuel undervisning i Second Life.

En kort video der viser hvordan man kan uddanne sit personale ved hjælp af en virtuel verden. Læg mærke til at den offentlige chat gengives på et textboard (teksttavle).

ACME - Augmented Collaboration in Mixed Environments

ar-acme-okt-09Augmented Collaboration in Mixed Environments, sig det lige højt, og gentag så 10 gange hurtigt efter hinanden.
Nok derfor det blev forkortet til ACME.

Videon der demonstrere konceptet ledsages af teksten:
ACMEer en mixed reality telekonference applikation baseret på Second Life (SL) og OpenSim (virtuelle verdener). Augmented Reality teknikker bruges til visning af virtuelle avatarer af mødedeltagere langt fra hinanden i reelle fysiske rum, mens Augmented Virtuality, i form af video-baseret gestus genkendelse, gør det muligt at registrer menneskelige udtryk til at kontrollere avatarer og at manipulere med virtuelle objekter i virtuelle verdener.

Ok, jeg stod også af i tredje linie, så se videoen i stedet.

Hvem der lige står bag det her legetøj? Se Svaret nederst.

Læs mere ...

eGovernment i virtuelle verdener

egoverment-nic"Denne video er et to minutters overblik over eGov´s virtuelle miljø. NIC USA hyrede Cranial Tryk, Inc. til at designe og bygge denne 3D online plads. Den bruges til at samle folk fra hele verden til at demonstrere, hvordan stater kan formidle relevante oplysninger til deres borgere."

Selvfølgelig er nedenstående 2 min. lange video reklame for NIC, men også et eksempel på hvordan man rundt omkring i verdenen gør seriøs brug af virtuelle verdener, til feks. møder og formidling/udveksling af information.

Læs mere ...

FBI på Twitter, iPhone og Second Life

fbiAmerikanske FBI har udvidet deres online initiativer.
Interesserede har nu flere muligheder for at følge nyheder, se opslag om efterlyste personer, efterlyste børn, jobopslag eller vejledning i hvordan man giver tips vedrørende kriminalitet eller terrorisme.
De nye tiltag er en Facebook gruppe, en Youtube kanal, en Twitter stream, widget til iPhone og brug af Second Life.
Federal Bureau of Investigation (FBI) er det amerikanske forbundspoliti der efterforsker forbrydelser, som strækker sig på tværs af USA's forbundsstater.
Deres foremål er at opretholde loven, igennem efterforskning af overtrædelser af den føderale kriminallov, og beskytte USA mod udenlandsk spionage og terroristvirksomhed
Mere info i FBI artiklen her.

Flere artikler ...

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.