MMIf 2010: MaMachinima International Festival

mamachinimabannerHollandsk International machinima festival, for andet år i træk.

Mmif 2010 er den anden udgave af den årlig filmfestival i 3D cyberspace med en screening i det fysiske rum. Et syv timer film marathon med to timers afterparty. Mmif 2010 kan også følges på nettet via live-stream-udsendelser.

Publikum i Amsterdam kan følge Mmif begivenheden live på stor skærm i "the Planetart Medialab Artspace", hvor de kan medbringe deres egne bærbare computere til at interagere med showet på den store skærm. Gratis trådløst internet og elektricitet er inkluderet i den gratis entré, dog billetter er påkrævet - reservationer skal foretages via e-mail.

Dansk design
Danske Pop Art Lab designer de 4 inworld sim, Linden Lab har sponseret/udlånt til arrangementet, og står for after-party'et!

Claus fortæller: "vi fik nyheden i går, så vi har ikke nået a bygge noget vi kan vise, endnu."

 

Hvornår: Lørdag 20 februar 2010
Hvor: Mmif Sims (SL) + Planetart, Amsterdam (NL)
Inworld: Teleport links via MIFF's blog, link nederst.

19:00 CET (= SL 10 am PST) - Dørene åbnes
20:00 CET (= SL 11 am PST) - Åbning ceremoni + Machinima: film screenings
03:00 CET (= SL 6 pm PST) - THE END + After party online/inworld i SL

MMIF 2010 Promo:

MMIF 2010 ARTISTS:
Gala Charron - Ogogoro - Lainy Voom - Draxtor Despres - Bryn Oh - Rohan Fermi - Toxic Menges - Tara Yeats - Phaylen Fairchild - Pooky Amsterdam & Russell (Rosco) Boyd - Poid Mahovlich - CodeWarrior Carling - Evie Fairchild - Graham Miami - Kronos Kirkorian - Osprey Therian - Chaffro Schoonmaker - SaveMe Oh - Dulci Parx - Chatnoir Studios - Paisley Beebe - Rysan Fall - Sol Bartz (phil Rice) - Rocksea Renegade - Cisko Vandeverre - Nitwacket (Pyewacket Bellman) - Chantal Harvey - Lowe Runo - Pia Klaar - Al Peretz - Halden Beaumont - Kolor Fall - Binary Quandry - spyVspy Aeon - Animatechnica - Miles Eleventhauer - Lizsolo Mathilde - Delgado Cinquetti - L1aura Loire - Iono Allen - Pyewacket Kazyanenko - Fort Knight - Luca Lisci - Larkworthy Antfarm - Beans Canning - Gtoon Jun - Tutsy Navarathna - Hadji Ling - Colemarie Soleil - Xineohp Guisse - Lorin Tone - Ian Friar - Suzy Yue - Claus Uriza / Emily Hifeng - Meta Lord, og andre.

MaMachinima International Festival blev afholdt første gang i Februar 2009 MMIF 2009 - MaMachinima International Festival, hvor også en dansker deltog.

Mmif er en hyldest til "Machinima": en ny filmisk kunstform, der er optages i virtuelle verdener og videospil. I en 3D Internet platforme som Second Life, kan enhver form for film sæt bygges til meget lave omkostninger. Mmif har til formål at bringe machinima til et bredere publikum, online - og offline. Machinima-kunstnere (machiniators) fra hele verden er til stede i realtid i det virtuelle mmif Teater. De præsenterer over 50 kortfilm og har samtaler med andre machinimatographers (machinimatore) og et internationalt publikum.

Mmif er et frivillig-run non-profit samarbejde mellem MaMachinima med Planetart, UrbanResort, Meta.Live.Nu, Pop Art Lab, Vmax, Ystreams.TV, Metaworld Broadcasting, MetaMeets, Galleri Fermate, og mange frivillige.
Mmif 2010 er finansieret af donationer og gaver. mmmif blev startet af den hollandske filmskaber Chantal Harvey.

MMIF 2010 info, promo video, program, live streams, kontakt, seneste opdateringer og ændringer på Mmif: MaMachinima International Festival

Copyright © 2008 - 2018 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.