Dansk sted anbefalet på officiel Destination Guide

Pop Art Lab: Second Life destination guide (16 april 2010)Pop Art Lab: Første danske sted anbefalet på officiel Destination Guide

Da Pop Art LAb fornyligt, den 16 april genåbnede, med nyt design og 4 nye sim, blev begivenheden fejret 2 gange samme dag, for at tilgodese så mange tidszoner som muligt.
I forbindelse med genåbningen var der en Machinima konkurrence, der modtog hele 15 indslag, med efterfølgende Live musik optræden.

Første gang
Pop Art Lab er det første danske Inworld sted, i de 7 år SL har eksisteret, der har nået at blive anbefalet på Linden Lab's officielle Second Life destinations guide.

Se alle finalisterne, og Jeska Linden (Linden Lab) annoncere den vindende machinima.


Pop Art Lab: Pop Explosion Machinima Contest, 16 april 2010, Second LifeTreet TV viser desværre viser kun selve Machinima begivenheden, og kun den den del der var tilpasset de Amerikanske tidszoner.
Til gengæld var begivenhederne så godt besøgt at  Claus måtte begrænse antallet af inworld besøgende, for for i det hele taget at gøre det muligt for artisterne at komme ind på sim'en, og optræde med deres Live musik.
Hvilket tyder på hele arrangementet blev set af i omegnen af ihvertfald 200 personer (forsigtigt skøn), da begivenheden desuden samtidigt blev streamet live, på Treet TV's hjemmeside.

MommaLuv Skytower var overraskende den eneste Virtuelle live musiker, hvis musik blev repræsenteret i machinima konkurrencen, i fuzonacid's machinima.

Man kan høre mere af Mommaluv Skytowers musik på hendes hjemmeside mommaluvproductions.com
De andre machinimatore valgte at bruge musik fra kunstnere der ikke optræder i Second Life.
En enkelt valgte dog at  komponere selv, til lejligheden.

Vært: Persia Bravin
Vært: Claus Uriza
Gæstetaler: Draxtor Despres
Gæstetaler: Wiz Nordberg
Gæstetaler: Jeska Linden

Pop Explosion Machinima Contest (16 april 2010)
http://treet.tv/shows/popvox/episodes/machinima-contest

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.