Machinima: Death of Death?

Death of death

Død over døden?

"Mennesket vil måske ikke længere være et pattedyr. I stedet vil den meneskelige krop smelte sammen med computeren, og ved hjælp af kunstig intiligens opnå udødelighed. Så vil vi forlade jorden, og begynde at udforske universet "

Vil vores fremtid se lys ud, eller er vi på vej ud over kanten?  Uden spåkugle kan vi kun gætte, gøre os tankeeksperimenter og prøve af forudse. Så det er kun godt at nogen ind imellem provokerer os, til at reflektere lidt over hvordan vores teknologigiske fremskridt, påvirker os alle sammen.

En machinima der bla. viser den virkelige verden, inde i en virtuel verden, inde i en virtuel verden, projekteret til dig.

"Hurtigt udviklende teknologi er ved at påvirke vores egen, meget langsommere, evolutionærer proces. Transhumanister postulere, at vi kan forvente et fremtidig tomrum af sygdom, smerte, alderdom og måske endda død. I en sådan ny fase af udviklingen, vil homo-sapiens betragtes levn fra en tidligere tidsalder. Det lader til, at de videnskabelige og teknologiske opdagelser er uundgåelige; yderligere undersøgelser bør inddrage hvilke aspekter af disse opdagelser der kan være til nytte for os, og hvilke af dem der faktisk kan forårsage skade."


Tutsy NAvArAthnA: Death of Death?

"Death of death?" machinima'en deltager i University of Western Australia's Grand Art Challenge and MachinimUWA VIII.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.