Morris Mini second life machinima adventure

Mini Second Life adventureMin første bil, var en Morris.
Den "bedste" bil jeg nogensinde har ejet. Ikke bedste i hvad angår støj, sikkerhed og vejkomfort. Men den var sjov, kunne komme overalt og var fuld af oplevelser.

Vi var bla. 3 gutter et smut til Garda søen i Nord Italien (I dag ville jeg nok ikke anbefale Autobahn i en Morris, der kan parkeres i de fleste moderne bilers bagagerum), hvor koblingslejet brød sammen på tilbage turen, fra Venedig til Garda søen. 160-170 km, uden at kunne koble ud.

Ved et amerikaner træf på Vesterbrogade (ved Rådhuspladsen), hvor folk viste deres store flotte Amerikanerbiler frem, var der ikke til at få en parkeringsplads. Da Morries bilen var lige så lang som de parkerede amerikaner øser var brede, parkerede jeg den bare på tværs mellem 2 af dem. At dømme efter turisternes grin, er den parkering foreviget i flere feriebilledsamlinger kloden rundt.

Da vi var nogle stykker der ville se nogle engelske krigsskibe der havde lagt til ved Langlinie, gik motoren i stå. Da vi havde stået og kigget ned i motorrummet i et stykke tid, kom en engelsk søofficer ned fra et af skibene, og hjalp med at finde fejlen.
Og den gang da....

Dagens machinema er inspireret af filmen "Italian Job" hvor en håndfuld Mini'ere bruges til at begå et bankkup, har outtakes til sidst. Jeg tror de hyggede sig med at lave machinima'en. Lige så meget som mig, da jeg ejede den søde lille skod bil.Smile

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.