Machinima: Molotov Alva

Artikelindeks

episode2Afsnittene er desværre ikke tilgængelige længere!

I 2006 blev Instruktøren Douglas Gayeton kontaktet af det hollandske firma Submarine om at lave en dokumentarfilm, og han mente at Second Life ville være et perfekt emne.

Grayeton var ham, der sammen med science fiction forfatteren William Gibson, skrev og instruerede Johnny Mnemonic, den første interaktive film på CD-rom.

"Molotov Alva and His Search for the Creator: A Second Life Odyssey" blev titlen, og projektet blev til den første dokumentar, filmet fuldstændigt i en virtuel verden. Machinima'en medvirkede til at gøre den noget underligt udseende, og på/af-klædte, Orhalla Zander (SL navn) kendt. Først som kult person, men i dag anerkendt og berømt, med et stort følge af ligetænkende (Hobo community) .

De 10 afsnit indledes med ordene:

"In 2007, a man named Molotov Alva, disappeared from his Californian home.
Recently, a series of video dispatches by a Traveler of the same name have appeared within a popular online world called Second Life."

Selv om grafikken er fra 2006, så er der ikke noget galt med indholdet. De ca. 7 minutter lange afsnit, er velgennemtænkte, og de fleste vil formentlig genkende noget af sig selv, oplevelser, tanker og erfaringer, ikke kun fra den virtuelle verden, men også fra den virkelige. Nu har jeg vist allerede røbet for meget.

Kun en kommentar mere: Man behøver ikke at have brugt Second Life for at få noget ud af afsnittene. Se dem!

 

 

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.