Dansk Machinima konkurrence, L$75,000 i præmie

Metrotopia cityinWorld Innovations sponsorerer en Machinima Konkurrence i Second Life, L$75,000 i præmie.
"Som en del af vores interesse i at forstå virtuelle verdener, og hvordan folk innovere med og i dem, er vi på Roskilde Universitetscenter, begejstret for at annoncere en international konkurrence for at fremhæve machinima produktion i Linden Lab´s Second Life. Konkurrencen handler om at lave film i Second Life og især i Metrotopia City of Superheroes og Superheroines."

Temaet i filmen er helt åben. Det eneste krav er, at en eller flere scener i filmen finder sted i byen Metrotopia, Second Life (SLURL)

Man skal offentligører sin Machinima på Youtube og maile adressen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., senest den 22 november 2009.
Spilletid må være maksimum 5 minutter.
Der vil være både en publikums afstemning og en jury afstemning, og afstemningsperioden løber frem til 9. december 2009 (Man kan vinde begge og løbe med alle 75.000!).
Vindere vil blive offentligjort den 11. december 2009

Hvem står bag?
virtual-worlds-research-ruc-100x121.jpgThe Metrotopia city and research laboratory er en af flere delprojekter under Virtual Worlds Research Project. Dette store samarbejdsprojekt, der løber fra 2008-2011, involverer universitetets-forskere på to danske universiteter (Roskilde Universitetscenter og Copenhagen Business School) og en række forskellige partnere. Projektet er finansieret af finansieret af den danske Strategiske Forskningsråd, KINO.

Yderligere deltager-information, samt afstemningsregler på Metrotopia Machinima Contest 2009

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.