Second Life, Life 2.0, Sundance Film Festival 2010

sundance-festival-2010En fuld længde dokumentar om Second Life, med titlen "Life 2.0", vil blive vist på Sundance Film Festival 2010.
Enhver film nørd kan fortælle dig, er dette en stor nyhed for machinima. Sundance er nok verdens mest prestigefyldte og vigtigste indie-film-fest, som var startskuddet til en karriere inden for film for feks. Steven Soderbergh, Quentin Tarantino og Coen Brothers.
Mange har spekuleret i om det vil booste tilgangen til Virtuelle verdener, specielt Second Life, men det er i denne sammenhæng ikke det vigtigste. Det er mere interessant hvordan det kommer til at påvirke machinima fremover.

Se traileren, samt reaktionerne på TechCrunch artikelen, som der blev refereret til på Politiken's blog side.

Nyheden blev nævnt i en pinlig podcast på Politiken's hjemmeside, for et par dage siden. På den oprindelige danske podcast side linkes der til en TechCrunch artikel Second Life Gets A Life 2.0 At Sundance, som mildest talt afledte nogle reaktioner.
Læs kommentarene på TechCrunch siden!

Plot: This feature length documentary follows a group of people whose lives are dramatically transformed by a virtual world, Second Life - reshaping relationships, identities, and ultimately the very notion of reality.

Præmiere på the 2010 Sundance Film Festival.

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.