U2 in SL - Where The Streets Have No Name / Elevation

u2inslEn gruppe U2 hardcore fans, og Second life brugere, beskriver sig selv:
"Vi er langtids U2-fans, som også hører til en 3D virtuel verden kaldet Second Life. I denne verden er vi en gruppe rolle-spillere, der går under navnet U2 i SL. U2inSL står for "U2 i simuleret Liv". Vi har skabt avatar karakterer ud fra Bono, The Edge, Larry Mullen Jr, og Adam Clayton. Vi mener var U2s første virtuelle band!

Via streaming musik-teknologi i den 3D virtuelle verden i Second Life,  afholder vi, fra tid til anden, koncerter og gigs for brugerne i hele SL. Vi rollespiller det virkelige band og bruger Custom Made avatarer, animationer og koncert sæt. Vi gør det for sjov, men vigtigst af alt, for at øge bevidstheden om de forskellige sager som U2 støtter i vores virkelige verden såsom ONE.ORG, DATA.ORG, AFRICANWELLFUND.ORG, og MAKEPOVERTYHISTORY.ORG. Vi tjener ingen penge på denne bestræbelse. Vi ser på os selv som den første (eller en af de første) virtuelle bands der  eksistere i virtuelle verdener og simuleret liv.

Den virtuelle 3D-verden Second Life giver mulighed for uendelige muligheder af kreativitet. Second Life handler om at give folk redskaber til at være og udtrykke sig sig selv virtuelt. Som de lang tids KÆMPE U2-fans vi er, har vi skabt avatarer samt koncert sæt komplet med instrumenter, lys, kulisser. Vi har også en inworld "U2 i SL" fan-gruppe, som alle kan tilmelde sig."

Hvad U2 selv siger til den virtuelle gruppe ved ingen, endnu. Den virtuelle version af en af verdens mest kendte bands, har dækket sig under en disclaimer. Desuden får U2 gratis reklame, og fokus på deres mærkesager.

Muchinima'en (Musik machinima) der viser  numrene "Where The Streets Have No Name" og "Elevation", er produceret af Fall Films, Rysan Fall.

Rysan Fall på Youtube: Fall Films.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.