Jay Jay: Jeg tror jeg kan flyve

UWA freedom projectUniversity of Western Australia (UWA) er stadig super aktiv i Second Life, og har været det siden 2009.
Ikke mindst pga. af en af de mest passionerede Virtual worlds mennesker jeg har mødt, Jayjay Zifanwe.
Jayjay, forkortet JJ, hedder i virkeligheden Jay Jay Jegathesan
Han har lige deltaget i en konkurrence på UWA, hvor studerende blev bedt om at tale i 3 minutter om deres ph.d.-forskning. Under præsentationen må man ikke anvende hjælpemidler, bortset fra et enkelt billede.

Titlen på præsentationen, kan løseligt oversættes til: "Jeg tror, jeg kan flyve: Den befriende styrke virtuelle verdener giver".
Hvorfor jeg mener at Jay Jay er en af de mest passionerede mennesker jeg har mødt? Se videoen.

Universitetet har fået et førsteklasses ry for at sponsorere og fremme kunst i virtuelle verdener gennem initiativer såsom MachinimUWA konkurrencer og aktiviteter såsom deres nuværende "Transcending Borders challenge", "the Freedom Project", og "Project Homeless". Samt støtte til "Linden Endowment for the Arts", forkortet "LEA Full Sim Art serie".
UWA's aktiviteter i Second Life opstod som et resultat af ph.d.-studerende Jay Jay Jegathesan, som grundlagde universitetets virtuelle campus i Second Life.
UWA's campus er vokset til at omfatte faglige undervisning på tværs af forretningsområder, jura (ved hjælp af SL machinima), kunst, anatomi, fysiologi, Humanbiologi og uddannelse (herunder leverer væsentlige ressourcer der hjælper pædagoger og nye brugere med at komme i gang med SL).


“I believe I can fly”: the empowering freedom of virtual worlds
UWA; The Freedom project

Billedet Jay jay bruger under præsentationen.

Jay jay har udgivet bogen "Freedom Project", rigt illustreret med billeder af de indsendte virtuelle kunstværker til UWA projektet, biografier af vituelle kunstnere og meget mere.
Eksemplarer kan fås for L$ 5000 (omkring 20,00 USD), og sendes overalt i verden.
Dem der ønsker at købe en kopi kan kontakte Jayjay Zifanwe inworld, for oplysninger om bestilling.

University of Western Australia (UWA): The fredom project

 

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.