Second Life i sygepleje universitets uddannelse

hospital-simuleringEn student sidder ved en komputer i England og går ind i et virtuelt venterum, og sætter sig ved siden af en studerende fra Danmark. En sygepleje studerende i Seattle, kalder en patient ind, der øjeblikket efter forberedes til en anæstetisk operation. En doktor fra Kansas Medical Center tager over, og komputer simuleringen slutter.

I 2005 lavede University of Kansas Medical Center (KU med), Kansas City, deres første demonstration af hvordan en virtuel multi-player verden kunne bringe en ny dimension til uddannelsen. Demonstrationen var så vellykket at man har planlagt at bruge Second Life i uddannelsen af Sygeplejere.

KU med har siden 2004 eksperimenteret med mulighederne for at undervise studerende i en virtuel verden. Efter den første demonstration i 2005 har man besluttet at lave simuleringer, hvor sygeplejestuderende virtuelt vil praktiserer operations forberedelse, handicap hus vuderinger og brug af EKG maskiner ved hjælp af Second Life.

Stephanie Gerald, som arbejder på projektet fortæller at simulationen begynder med at at den studerende logger in i den virtuelle verden, og går til hospitalet. De klikker på forskellige objekter feks. blodtryksmåler eller iltmaske, og putter de relevante objekter på patienterne.

"Nogle objekter kræver flere valg fra brugeren, feks. hvor man skal fæstne EKG ledningerne til en patient, og hvilken farve der skal placeres på et sted på patients bryst" fortæller Gerald. "Der er nogle dele af simuleringen hvor den studerende skal klikke på en knap på en touch screen, eller klikke på kanyler og bestemme hvor stor dosis af et givent medikament patienten skal have. Simuleringen overvåger hele processen og sender resultatet til instruktøren."

"University of Kansas købte i August 2007 virtuelt land i Second Life til projektet, og vil fra Juni 2009 bruge den virtuelle verden til at undervise førsteårs studerende, i at forberede patienter til anæstetisk operation" udtaler David Antonacci, director of teaching and learning technology, til The University Daily Kansan.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.