Kansas Universitets Department of Art

kcoloreditKansas Universitet her tilsyneladende travlt i øjeblikket, med at deltage med de over 250 amerikanske universiteter og kollegier, som feks. University of Missouri and Harvard University, der allerede er i Second Life

knapt har man kunne læse at deres medicinske afdeling vil tilbyde virtuel uddannelse af sygeplejesker, før de går i luften med flere tiltag.

Department of Art at the University of Kansas har planer på flere fronter.

Der er indkøbt virtuelt land hvor studerende kloden rundt kan deltager i kurser og være i kontakt med professionelle kunstnere. Flere fakultets medlemmer i KU's art department vil indarbejde Second Life ind i deres undervisning gennem skulpturer, animation, spil udvikling, preformance art og digitale medier. Studerened vil kunne begynder at bruge det virtuelle miljø i foråret 2009, i samarbejde med studerende fra  Coventry College i England.

Nogle studerende arbejder på animation og scripting af objekter, så de kan blive interaktive i Second Life. Andre vil kunne lære om at lave film (Machinima) og interaktivt design. Og der vil blive produceret medie kunst for afdelingens nye web stream kanal.

Dette forår (2009) vil der blive åbnet kurser i digital animation og spil udvikling. Spil industrien har forlængst overhalet film industrien i omsætning og tilbyder mange forskellige jobmuligheder for de kunst studerende, karakter udvikling, storyboard design og udvikling af (3D) miljøer. Der vil også være kurser i 3D interaktioner der vil blive udført udelukkende inde i Second Life.

I april vil KU Department of Art afholde deres første online International Convergent Media festival. De studerende vil kunne udstille deres værker, sammen med andre kloden rundt, samt interaktivt deltage i interaktive lektioner og preformance art oplevelser.

Arrangementerne vil foregå på Art Island i Second Life og streamed på universitetets web kanal.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.