Second Life forum : Dumme bipolar lidelse

"Jeg har brug for at tale med nogen. jeg er på vej ind i en af mine tilstande. Mine følelser er nedtrykte, og det er over virkeligt dumme ting. At tale med mine venner hjælper ikke, og vil kun gøre min situation være. Jeg trænger til at tale med nogen.
Jeg hader dette. Det plejer at få mig fyret fra mit job. Dumme dumme bipolar lidelse. Jeg ved ikke om jeg gør ting rigtigt eller forkert, lige nu.
Jeg ved ingenting. Jeg er bare ked." skrev en person i et Second Life forum.

Men hvor er information eller research henne på internettet?

 

Ovenstående indlæg fik mig til at tænke på at der ikke er ret meget fokus på hvordan folk med forskellige lidelser, feks.depression, bipolar lidelse, autisme eller Aspergers syndrom (og sikkert mange andre jeg ikke kan komme på) kan drage fordel af virtuelle verdener.
Jeg er sikker på at det allerede har opmærksomhed fra Linden Lab's side, da Toyley Linden selv har stået frem, og fortalt om Asberger's Syndromet.

Jeg ved at der findes grupper i Second Life, hvor man kan snakke med ligestillede, enten via chat eller voice. Der er ingen lukketid, folk logger jo på fra alle tidszoner, døgnet rundt. Og kan man ikke finde ligestillede er der ofte en venlig person, man kan tale med.

Forresten så kom første reaktion på indlæget 2 minutter senere, og 2 timer efter skrev personen "1000 tak for jeres støtte, den har været en stor hjælp".

Men hvor er Informationen på internettet?  Måske jeg søger på de forkert ting, for jeg kan ikke finde noget om research og lign. på området. Indsend meget gerne links, info eller lign, på kontaktsiden, og gerne lignende som:

Virtual Ability, Inc.: Vores mission er at gøre det muligt for folk med handicap at kunne deltage i virtuelle verdener som Second Life, samt tilbyde dem et støttende miljø når de er der: http://virtualability.org

Depression og bipolar lidelse : http://depressionsforeningen.dk/

Og nej! jeg har ikke selv problemer i den retning, men nyhedsreseach bringer en vidt omkring.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.