Undervisning som rollespil

edu_miscellaneousDværge, feer, nekroer, furries undervises af en Org. Lyder måske fjollet, men der er en ide bag det hele.

I rollespil er der ingen tilskuere, men kun deltagere. Her spiller deltagerne en rolle i en nogle faste definerede rammer, hvor hverken replikker eller handlingsforløb er endeligt fastlagte.
Deltagerne skal  selv udfylde disse ved at handle aktivt gennem deres roller,og rollespil ansporer derfor involvering og interaktion.
Flere og flere er ved at få øjnene op for at der er potentielle fordele ved at uddanne og træne elever eller medarbejdere vha. computer spil eller virtuelle verdener.

Computerworld skrev for nogen tid siden om virksomhedernes forøgede interesse i at uddanne, eller motivere, deres medarbejdere gennem computerspil. Flere og flere undervisere mener der er fordel i motiveringen af deres elever, hvis man lægger undervisningen i rollespils rammer.

Professor David Wiley, Brigham Young University, er bare en af mange der har valgt at lægge et helt semester ind i et rollespil. "Undervisere kan lære meget fra online spil", fortæller Wiley, der underviser i instructional psychology and technology. Wiley: "at dele eleverne op i hold og lade dem lave gruppearbejde er velafprøvede teknikker. Ved at kigge på populære online spil, kan man se god undervisning burde være. I stedet for at myrde Orgere kan vi bruge disse teknikker til at lave godt undervisningsindhold."

Kilde: chronicle.com

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.