Manchester Business school virtuel indvielse

edu-tavleHvorfor skulle jeg som elev nøjes med den lokale næst bedste undervisning, hvis jeg kan få den bedste andetsteds.

Uddannelsesstederne har altid luret på hvordan de får fat i eleverne, for nye elever betyder indtjening. Man har altid været sikret, at man i hvertfald havde fat i potentielle elever i lokalområdet. Men internettet har ændret på dette, og at dømme efter specielt engelske og amerikanske, tiltag så er man der meget opmærksom på udviklingen.

Tilbage i maj bragte Mirror World artiklen Cyberstudenter udfordre Universiteterne, hvor Peter Scott, director på OU's Knowledge Media Institute, forudser: "Studenter snart vil blande deres uddannelse med ressourcer fra hele verden. Vælge at studerer på Havard, følge foredrag på Oxford, deltage i diskussionsgrupper på Mumbai Universitet, og tage deres eksamen et helt andet sted." Og det enda uden transporttid og dertilhørende CO2 udslip.

Nu har Manchester Business school (MBS) som en af de seneste, lagt en video på nettet, for at gøre opmærksom på indvielsen af deres virtuelle uddannelsessted I Second Life.

Dr. Cliff Mitchell, MBS, lægger ud med: I en ideel verden ville undervisning forgå mellem en elev og den bedste lærer. Eleven ville være ansigt til ansigt med den ledende ekspert inde for et givent felt. Det (er i den virkelige verden) ikke muligt"...

Copyright © 2008 - 2019 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.