Stop cigaretrygning ved hjælp af virtuel verden

crushing-virtual-cigarettesEn ny undersøgelse viser at slukning af virtuelle cigaretter, i en virtuel verden, reducerer tobaksrygning.

I undersøgelsen fandt forskerne, at rygere, der slukkede computer-simuleret cigaretter som en del af psykologisk behandlings-program i et virtuelt miljø, havde betydeligt reduceret nikotinafhængighed og højere rater af tobaks-afholdenhed end rygere, der deltog i samme program, der håndterede et komputer-simuleret bold.

Benoit Girard, MD, Vincent Turcotte, og Bruno Girard, MBA, fra GRAP Occupational Psykologisk Klinik (Quebec, Canada), og Stéphane Bouchard, PhD, fra University of Quebec i Gatineau, tog 91 tilfældige rygere der var indskrevet på et 12-ugers anti-rygnings støtteprogram, og satte dem i to behandlingsgrupper.

I 4 ugentlige sessioner blev den ene gruppe blev sat til at slukke virtuelle cigaretter i en virtuel verden, menes den anden gruppe blev sat til at håndtere virtuelle bold.

Resultaterne viser en stor statistisk reduktion i nikotin afhængigheden blandt virtuelle cigaretslukkere i modsætning til dem i bold gruppen.

Andre bemærkelsesværdige fund var at rygere, der slukkede virtuelle cigaretter havde en tendens til at blive i behandlingsprogrammet i modsætning til bold gruppe.

Efter 6 måneder rapporterede 39 procent af de virtuelle cigaretslukkere at de ikke havde røget i foregående uge, sammenlignet med 20 procent af bold gruppen.

Link til rygestop undersøgelsen i PDF format Crushing Virtual Cigarettes Reduces TobaccoAddiction and Treatment Discontinuation

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.