Hvor mange virtuelle verdener findes der?

statestik-chartAt virtuelle verdener skulle være uddøende, synes at være en general opfattelse, specielt i Danmark, eller i hvertfald i de danske medier.

Men hvis man ellers følger online nyheder om virtuelle verdener, mirror worlds og augmented reality, så tager det ikke lang tid at indse at det kræver mere end 2 minutter at følge med!

Virtuelle verdener skyde op som paddehatte, i en ufattelig fart. Det vælter det ind med virtuelle Niche verdener, da børnemarkedet næsten er dækket ind, og Second Life har sat sig tungt på voksenmarkedet.
Til og med 3. kvartal er der skudt 500 mio. US$ (ok, så kun 493 mio US$) i 51 virtuelle verdener, og det ser ikke ud til at stoppe.
Heller ikke med annoncerede åbninger i 2009.

Men hvor mange findes der, og i hvilke kategorier?

virtualworldsreview.com har forsøgt at lave en overskuelig liste over anbefalede virtuelle verdener http://www.virtualworldsreview.com/info/categories.shtml (link Ikke længere tilgængeligt).

En pudsig trend. Det ser ud til at det er ok at åbne sin virtuelle verden, selv om den kun er på beta stadiet!

Update: Denne artikel er fulgt op af Virtuelle verdener i 2008 og 2009 hvor en video viser mere end 50 forskellige virtuelle verdener på 6 minutter.

Copyright © 2008 - 2020 Mirror World.
Alle rettigheder reserveret.
Nyheder om virtuelle verdener, virtual worlds og second life. Virtual reality og Sansar.
Siden er uafhængig og er ikke tilsluttet et firma eller organisation.